Informatie

Grote beurt:

Bij een grote beurt wordt de olie ververst en de vloeistoffen bijgevuld. De remmen worden gereinigd. Distributieriem, v-snaren, banden, verlichting, ruitenwissers, uitlaat, koppeling en remmen worden gecontroleerd. Oliefilter, luchtfilter, brandstoffilter en bougie's worden vervangen.

Kleine beurt:

Bij een kleine beurt wordt de olie ververst en de vloeistoffen waar nodig bijgevuld. Het oliefilter wordt vervangen. Banden, distrubitieriem, v-snaren en remmen worden gecontroleerd.

Om direct uw onderhoud te plannen, KLIK HIER of op de afbeelding.

APK keuring:

Tijdens de Algemene Periodieke Keuring die over het algemeen eens per jaar dient te worden uitgevoerd, wordt de auto gecontroleerd op veiligheids- en milieuaspecten zoals de remmen, uitlaatgassen, verlichting en de algehele staat van de auto.
Let op: In combinatie met een grote beurt betaald u bij ons alleen de wettelijke afmeldkosten van de APK!Winterbanden:

Winterbanden heeft u nodig voor beter wegcontact bij natte en gladde wegen. Met winterbanden heeft u al betere grip op de weg bij temperaturen onder de 7 graden celsius. Bij deze winterse temperaturen adviseren wij winterbanden. Denk ook aan uw wintervakantiewant in veel landen is dit zelfs verplicht! En vergeet dan uw sneeuwkettingen niet!

Voor de beste bandenprijs, KLIK HIER of op de afbeelding.


Trekhaak:

Het adres voor uw trekhaak.
Klik op de onderstaande afbeelding voor prijzen en mogelijkheden.

Direct een afspraak maken om een trekhaak te laten monteren? Klik dan hier of op de onderstaande afbeelding.