Informatie

Grote beurt:

Bij een grote beurt wordt de olie ververst en de vloeistoffen bijgevuld. De remmen worden gereinigd. Distributieriem, v-snaren, banden, verlichting, ruitenwissers, uitlaat, koppeling en remmen worden gecontroleerd. Oliefilter, luchtfilter, brandstoffilter en bougie's worden vervangen.

Kleine beurt:

Bij een kleine beurt wordt de olie ververst en de vloeistoffen bijgevuld. Het oliefilter wordt vervangen. Banden, distrubitieriem, v-snaren en remmen worden gecontroleerd.

Om direct onderhoud te plannen, KLIK HIER of op de afbeelding.

APK keuring:

Tijdens de Algemene Peridiodieke Keuring die over het algemeen eens per jaar dient te worden uitgevoerd, wordt de auto gecontroleerd op veiligheids- en milieuaspecten zoals de remmen, uitlaatgassen, verlichting en de algehele staat van de auto. Bij dieselmotoren wordt tevens de roetuitstoot gemeten. In combinatie met een grote beurt betaald u bij ons alleen de afmeldkosten van de APK.Winterbanden:

Winterbanden heeft u nodig voor beter wegcontact bij natte en gladde wegen. Met winterbanden heeft u al beter grip op de weg bij temperaturen onder de 5 graden celsius. Wij adviseren winterbanden bij een temperatuur onder de 7 graden celcius  en natuurlijk ook tijdens uw wintervakantie (let op in veel landen zelfs verplicht) denk hierbij ook aan sneeuwkettingen.

Voor de beste bandenprijs, KLIK HIER of op de afbeelding.


Trekhaak:

Het adres voor uw trekhaak.klik op de onderstaande afbeelding voor prijzen en mogelijkheden.

Direct een afspraak maken om een trekhaak te laten monteren? Klik dan hier of op de onderstaande afbeelding.