Service

Om uw nog beter van dienst te zijn, zijn wij aangesloten bij de volgende instanties:

BOVAG

Dit houdt in dat op al onze leveranties en werkzaamheden de BOVAG-standaardbepalingen voor autobedrijven van toepassing zijn, die samen met de ANWB en Consumentenbond zijn vastgesteld. Voor zakelijke afnemers gelden altijd de bepalingen voor de zakelijke markt.

Klik hier voor meer informatie.AD Mobiliteitsgarantie

Met de mobiliteitsgarantie kunt u altijd rekenen op hulp bij pech onderweg. Indien mogelijk wordt ter plekke een reparatie uitgevoerd, lukt dat niet dan wordt uw auto voor verdere hulp naar een dichtbij zijnde autobedrijf gebracht en indien nodig krijgt u een vervangende auto aangeboden om uw reis zo prettig mogelijk te vervolgen.

Klik hier voor meer informatie.Erkend reparateur

Sinds 1 oktober 2003 heeft de Europese Commissie voor de autobranch nieuwe spelregels opgesteld. Belangrijk doel is het bevorderen van een gezondere concurrentie met correcte prijzen in de markt.Rijgarant; autoverzekeringen en financieringen

Voor een voordelig autoverzekering of gunstige autofinanciering kunt u terecht bij Rijgarant. Rijgarant wordt ondersteund door branch-organisatie BOVAG en kan u daarom een optimale service bieden, die perfect aansluit bij uw wensen en behoeften als automobilisten.

Klik hier voor meer informatie.