APK & onderhoud

U wilt een auto waar u op kunt vertrouwen, altijd en overal. Voorkomen is dan ook beter dan genezen. Door regelmatig onderhoud te laten plegen bij Autocenter van Deursen kunt u nare verrassingen onderweg voorkomen.

 

APK-keuring

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een technische controle van de auto waarbij gekeken wordt naar verkeersveiligheid en milieu. U kunt uw auto al tot twee maanden voor uw APK vervaldatum laten keuren, zonder dat de vervaldatum voor volgend jaar wijzigt. Op deze manier bent u er zeker van dat uw auto op tijd gekeurd is. Klik hier om te controleren wanneer uw auto gekeurd dient te worden.

 

Onderhoud

Een misverstand is dat een auto met een geldige APK gegarandeerd goed is: een APK is alleen een controle, geen onderhoudsbeurt. Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw auto en voorkomt problemen onderweg. Autocenter van Deursen inspecteert uw auto volledig bij het uitvoeren van een onderhoudsbeurt.

 

Is het weer bijna tijd voor de APK-keuring van uw auto of wilt u onderhoud uit laten voeren? Plan vandaag nog online uw afspraak in.

apk en onderhoud.jpg

Storingsdiagnose

Moderne auto’s bevatten tegenwoordig een groot aantal computers. Door al deze computers wordt het steeds moeilijker om te controleren hoe een probleem of defect wordt veroorzaakt. Wij beschikken over een modern diagnoseapparaat waarmee wij vrijwel elke auto uit kunnen lezen.

 

Aircoservice

Uw airco heeft onderhoud nodig om zijn werk goed te kunnen blijven doen. Deze beschikt namelijk over filters welke schadelijke stoffen zoals pollen en stofdeeltjes tegenhouden, zodat de lucht in uw auto schoon en fris blijft. Daarom is het verstandig om uw airco regelmatig na te laten kijken. Tijdens de aircoservice kijken we ook naar de temperatuur in uw auto en vullen wij uw airco bij, zodat u daarna weer fris op weg kunt. Ook voor auto’s met het nieuwe koudemiddel R-1234yf hebben wij de apparatuur om u professioneel op weg te helpen.   

apk en onderhoud 2.jpg

Automaatbak spoelen

Trilt of schokt uw auto met optrekken? Schakelt uw voertuig niet fijn? Maar liefst 80% van de schakelklachten met een automatische transmissie wordt veroorzaakt door vervuiling. Laat daarom uw automaatbaak reinigen en spoelen om klachten te voorkommen of in sommige gevallen zelfs te verhelpen.

 

Ons advies is om elke vier jaar (of elke 60.000 km) uw automaatbak te laten spoelen om problemen voor te zijn. Wilt u meer weten over het spoelen van uw automaatbak? Neem dan contact met ons op of plan online een afspraak in.

 

Elektrisch & hybride 

Bij Autocenter van Deursen staat de zorg voor een beter milieu hoog in het vaandel. Daarom zijn wij gestart met het onderhoud van hybride en elektrische auto’s.  Meer weten over het onderhoud aan uw hybride auto? Neem contact met ons op!